Welkom op kinderboekenblog!

kinderboekenblog

Het is zover: kinderboekenblog staat online! Een nieuwe plek in de onlinewereld waar kinderboeken in de spotlights komen te staan. En dat is niet voor niets.

Toen wij diverse berichtgevingen voorbij zagen komen dat kinderboeken in ‘zwaar weer’ zouden verkeren, dachten wij: dit moet anders! Nu willen we niet zeggen dat door onze blog dit probleem is opgelost, maar alle beetjes helpen.

Met onze kinderboekenblog, en bijbehorend Instagramaccount, willen wij mensen inspireren en enthousiasmeren. Ook willen we het belang laten zien van kinderboeken; bijvoorbeeld het lezen en voorlezen van boeken, en wat dat doet voor de ontwikkeling. Niet alleen de prachtige illustraties komen aan bod, maar ook behandelen we graag thema’s waar kinderen mee in aanmerking kunnen komen. En wil je een kinderboek cadeau geven maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen!

Heel erg leuk allemaal, maar wie zijn ‘wij’? Wij zijn: Emie en Milou, twee moeders uit Noord-Brabant met een grote passie voor kinderboeken. Het is er bij ons met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan zijn wij fanatieke boekliefhebbers: urenlang wegkruipen onder een deken met een spannend boek, boetes bij de bibliotheek, verplichte nummers lezen op de middelbare school: we hebben het allemaal gedaan.

Die paplepel geven wij nu weer door aan onze kinderen + iedereen de we maar kunnen bereiken met deze blog! Want wij snappen heel goed dat je als ‘startende’ door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zó. veel. kinderboeken. Waar begin je?
Wij nemen je mee aan de hand en laten je zien dat kinderboekenland prachtig is. Zoals hierboven genoemd bespreken we niet alleen boeken, maar benoemen we ook maar al te graag het belang van voorlezen en geven we graag tips.

Heb je vragen voor ons? Stuur ons gerust een berichtje! Dat kan hieronder in de reacties of stuur een e-mail naar: info@kinderboekenblog.nl

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *