Het was even wat stiller…

Het was even wat stiller…

Zoals jullie misschien wel is opgevallen, was het de afgelopen tijd wat stiller hier. Superjammer, want we begonnen met een klapper! Maar er is in de tussentijd veel gebeurd en soms hebben andere dingen even wat meer prioriteit.

Kinderboekenblog is een idee dat ontstond in ons zwangerschapsverlof. Vol enthousiasme en met alle tijd van de wereld (soort van… 😉 ) wisten we binnen een korte tijd een gezellig profiel op Instagram op te bouwen én een blog op te richten. Met het idee goed voorbereid te zijn voor na ons verlof, dachten we dit project makkelijk aan te kunnen.

Liep dat even anders…

2 maart startten we beiden weer met werken in ons eigen bedrijf. Al snel merkten we dat dit veel tijd, maar voornamelijk energie van ons vroeg. Na maanden een eigen ritme te hebben en veel van hetzelfde, was werken toch weer even andere koek.

Ook hebben we altijd gezegd dat Kinderboekenblog geen verplichting is. Er moet niet té veel druk op staan, het moet juist plezier opleveren. Dus met die instelling vonden we het niet erg dat er even een weekje niets online kwam. Maar dat weekje werd twee weken.

En toen was daar corona

Nou ja, we hoeven jullie niet uit te leggen hoeveel impact dat virus op ons leven heeft gemaakt. Iedereen heeft momenteel te maken met veel aanpassingen in en om huis: kinderen thuis, eventueel thuiswerken of juist gewoon op locatie en daardoor weer lastig met oppas zitten. En dan nog de onzekerheden over het virus. Het is allemaal wel veel.

Maar inmiddels is het allemaal wel een beetje geland. We hebben onze draai gevonden qua werk en ook ons ‘nieuwe’ leven. Het werd tijd om Kinderboekenblog weer op te pakken! Want we hebben het er de laatste tijd veel over gehad, en het deed toch wel een beetje zeer dat het stillag.

Dus, we zijn terug! Vol energie en zin om weer veel recensies te tikken. We hebben er zelfs nog heel veel klaarstaan van de lancering, haha. Hopelijk kunnen we jullie weer voorzien van mooie artikelen. 🙂

Hoe is het met jullie? Hebben jullie al veel gelezen tijdens deze coronacrisis, of is het juist een beetje lastig om aan lezen toe te komen nu? Laat het ons weten in de comments!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *