Over

Welkom op Kinderboekenblog! Een nieuwe plek in de onlinewereld waar kinderboeken in de spotlights komen te staan.

Wij zijn Emie en Milou, twee moeders uit Noord Brabant met een grote passie voor lezen. Toen wij hoorden dat kinderboeken in ‘zwaar weer’ zouden verkeren, dachten wij: dat moet anders! Onze liefde voor kinderboeken is zo groot, dit moeten wij met iedereen delen.

Ons doel is: zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen om meer kinderboeken te lezen en – vooral – voor te lezen. Het belang van voorlezen is namelijk gigantisch, we hopen dit goed over te kunnen brengen op deze plek.

Het is namelijk niet moeilijk: pak een kop koffie of thee, neem pen en papier en scroll lekker op onze website rond. Schrijf op welke boeken je leuk lijken en neem vervolgens dit lijstje mee naar de boekwinkel of de bibliotheek (gratis tot en met 18 jaar!). Daarna settel je je – wederom met een kop koffie of thee – onder een dekentje, met of zonder kind(eren), en lees je je nieuwste aanwinst (voor). Heerlijk toch!?

Of koop voor een kinderverjaardag, of andere gelegenheid, eens een kinderboek! Je zult zien dat het een lach op hun gezicht tovert. 🙂

Er is zoveel moois in kinderboekenland, maar we kunnen ons voorstellen dat je in het begin misschien een beetje zoek raakt. Waar moet je beginnen? Wat is leuk? Wij nemen je mee aan de hand en zorgen ervoor dat je binnen no-time weet welke pareltjes jij zoekt.

Wist je dat we op onze Instagrampagina nog meer inspiratie delen? Wij vinden het heel leuk als je ons daar volgt! We zijn ook te vinden op Facebook. Mocht je vragen of verzoekjes hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via een van onze socialmedia-kanalen, of e-mail ons: info@kinderboekenblog.nl