Tip: ‘… waar ben je?’-serie

waar ben je? serie

De ‘… waar ben je?’-serie is razend populair! In een vorige blogpost hebben we het boekje Beer, waar ben je? uitgelicht. Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn wij enorm enthousiast over dit boekje.

Omdat er veel verschillende boekjes in deze serie zijn vonden we dit wel een uitgebreidere blogpost waard. Inmiddels zijn wij voorzien van bijna alle boekjes, je kunt ons gerust groot fan noemen. šŸ™‚

In de serie zijn de volgende boekjes beschikbaar:
Beer, waar ben je?
Leeuw, waar ben je?
Beestje, waar ben je?
Kip, waar ben je?
Uil, waar ben je?
Zebra, waar ben je?
Hondje, waar ben je?
Pinguïn, waar ben je?
Astronaut, waar ben je?
Kerstman, waar ben je?
Eenhoorn, waar ben je?

Deze boekjes zijn leuk voor de allerkleinsten. De illustraties van Ingela Arrhenius zijn erg kleurrijk en vrolijk, wat altijd een hit is bij de kleintjes. In alle boekjes ga je samen met je kindje(s) op zoek naar de dieren of personen in het boekje. Deze zitten verstopt achter de kleurrijke vilten flapjes.

Zo ga je in het boekje Leeuw, waar ben je? op zoek naar de andere safaridieren zoals de giraf, de krokodil, de olifant en de leeuw.
In het boekje Beestje, waar ben je? ga je op zoek naar andere beestjes zoals de rups, de bij, de slak en het lieveheersbeestje.

Onze collectie van deze toffe boekjes is bijna compleet en we hopen dat er mogelijk in de toekomst nog nieuwe versies aan toegevoegd zullen worden.

De ‘… waar ben je?’-serie is verkrijgbaar voor € 9,99 per boekje bij je lokale boekhandel, of via bol.com. Erg leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *