Beer, waar ben je? – Ingela P. Arrhenius

beer waar ben je

Beer, waar ben je? is een boekje uit een reeks van leuke zoek-en-vind-boekjes. Als kraamcadeautje kregen wij dit boekje voor ons dochtertje en wij waren direct enthousiast!

Beer, waar ben je? Is een vrolijk en kleurrijk zoek-en-vind-boekje voor de allerkleinsten.

In dit boekje kunnen de allerkleinsten opzoek naar alle dieren uit het noordelijke bos. Kun jij de bever, de wolf, de beer en de eland vinden? Zoek maar goed!

De illustraties zijn vrolijk en kleurrijk zoals bekend bij de Zweedse illustrator Ingela P. Arrhenius. De dieren uit het noordelijke bos zijn te vinden achter de gekleurde flapjes die van vilt zijn gemaakt. Het trekt direct de aandacht van je kindje, superleuk om te zien dat ze al vanaf jongs af aan zo geïnteresseerd kunnen zijn in boekjes. šŸ™‚

Het boekje is gemaakt van hard karton en is stevig ik gebruik. Ook de allerkleinsten kunnen er dus goed in lezen en op zoek naar de dieren.

Kun jij de bever, de wolf, de beer en de eland vinden? Zoek maar goed!

Zoals je kunt lezen zijn wij razend enthousiast over Beer, waar ben je?! In een andere blogpost zullen we de andere versies van deze zoek-en-vind-boekjes verder toelichten. Wat ons betreft een echte aanrader en een tip als kraamcadeau!

Lees hier: Tip: de ‘… waar ben je?’-serie

Beer, waar ben je?

Rating: ★★★★★

Beer, waar ben je? – Ingela P Arrhenius
Uitgever: Gottmer

Volg jij mij al op Goodreads?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *